_

 

04. 07. 2009.

I KVALIFIKACIJE ZA "M-1" U SEMI-PRO I AMATERSKOJ KONKURENCIJI
 

 

U sali BK "Sindjelić", u Beogradu održane su predkvalifikacije za reprezentaciju Srbije u MMA, koja bi trebala krajem godine da nastupi na kvalifikacionim turnirima za prestižni M-1( http://www.m-1global.com/ ). Borbe su se radile u ringu, po amaterskim i semi-profy pravilima, a trajale su 2 x 5 min.


Od timova su na takmičenju uzeli učešće:

·   EFS

·   Secutor

·   Kaizen

·   BK Ruma


 

  Za SECUTOR MMA TEAM učestvovali su sledeći borci:

1. Aleksandar Milićević  -76kg

2. Žarko Živanović   - 84kg

3. Simeon Olenjičenko -93kg
 


Rezultati:

1. Marko Minčić(EFS) vs Oljača(Kaizen)
Oljača dominira u stojećem stavu dok se Minčić trudi da borbu prenosi u parter, nekoliko dobrih obaranja Minčića i onda uspeva da plasira Giljotinu i završi Oljaču. Pobeda Minčića

2. Žarko Živanović(Secutor) vs Mihailović (Kaizen)
Nakon kraće razmene udaraca u stojećem stavu Živanović obara Mihailovića. Radi GNP iz Side Mount. Mihailović pokušava izlazak, ali mu Živanović uzima ledja i plasira RNC. Živanović pobedio RNC

 3. Aleksandar Milićević(Secutor) vs Miljan Jakšić(EFS)
Posle ispitivanja u stand up Sale ruši Miljana dobul legom, polako radi na prolasku garda, i kasnije dospeva u side i u full mount. Miljan se u početku dobro brani nekoliko puta se lepo izvlačio iz neugodnih pozicija, da bi mu pred kraj runde, nakon serije udaraca iz mount pozicije, Sale došao za ledja i pobedio RNC-om.

 


4. Simeon Olenjičenko(Secutor) vs Aleksandar Jovičić(BK Ruma)
Meč dvojice odličnih Stand Up boraca, strašne razmene udaraca u kojima je bolji Simeon. Jovičić je nekoliko puta uzdrman jakim krošeima, ali pokazuje izuzetnu izdržljivost i srčanost. Simeon nekoliko puta dovodi u parter Jovičića i jednom dobija Mount poziciju. U drugoj rundi tempo je znatno slabiji uz nekoliko veoma jakih i preciznih krošea Simeona, a zatim pred kraj runde Joviči preuzima blagu inicijativu. Simeon ga ponovo dovodi u parter. Pobeda Simeona na poene.5. Aleksandar Milićević(Secutor) vs Nikola Minić(EFS)
Veoma dobar meč, Sale na početku meča ruši Minića zatim pokušava da prodje gard, sudija ih podize u Stand Up. Sale pogadja sa nekoliko dobrih low kick-ova, Nikola skracuje distancu plasira seriju rucnih udaraca posle koje ga Sale ruši. Nikola beži iz partera i hvata giljotinu Saletu iz koje sa Sale vrlo vešto izvukao. Kraj 1. runde u kojoj je Sale ostvario blagu prednost. U drugoj rundi Nikola opet ide na box, Sale pogadja sa par low kickova i ruši ga, uzima mount i radi siloviti GNP do prekida, TKO.

 

 

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev