_

 

TESLA  FC 2
 

TESLA 2 - dana 24.12.2011, u novobeogradskoj hali sportova održan je međunarodni, najelitniji MMA spektaklu u Srbiji. Pored velikog najboljih boraca i zemlje i inostranstva, za SECUTOR MMA TEAM nastupili su Milićević Aleksandar u kategoriji -70kg i Ignjatović Marko u kategoriji -77kg.

- Aleksandar Milićević (SECUTOR MMA)je efektno pobedio Miroslava Janića Kraljevo MMA) - R1, TKO.

 

Nakon kratke razmene udaraca Aleksandra pogađa krošeom Janića u bradu. Janić pada na pod i Milićević žestokom serijom udaraca primorava Janića na predaju.

 

- Marko Ignjatović (SECUTOR MMA) je izgubio u mecu protiv Slobodana Maksimovića (CDS) - R3, sudijskom odlukom.

Ignjatovic je odlicno odradio mec! U prvoj rundi Maksimović pokušava da nametne svoju borbu. Pogađa Ignjatovića sa nekoliko preciznih low-kick. Nakon toga Ignjatović uspostavlja ravnotežu. pred sam kraj runde obara Maksimovića i dolazi u Mount poziciju, a zatim i u Back Mount. Zadaje par udaraca, ali gong prekida dalji tok meča. U sledeće dve runde Maksimović ima blagu dominaciju. Nekoliko puta obara Ignjatovića i primorava ga da se brani, što ovaj sasvim dobro i radi. Ignjatović povremeno pokazuje bolju borbu u stojećem stavu, na distanci, ali sve to nije dovoljno da parira Maksimoviću. Zaslužena pobeda Maksimovića, ali i odlična borba oba borca.
 

FOTO:
 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.273787049338358.92959.216797408370656&type=3
 

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev