_

 

 31.10.2015, Beograd

Serbian Open 2015 BJJ Championship

 

 

Na takmičenju u Brazislkom Jiu Jitsu "Serbian Open 2015 BJJ Championship", koje je održano 31.10.2015 u Beogradu, BJJ akademija "Secutor Neves Team" je ostvarila odličan rezultat. Osvojeno je ukupno 7 medalja (3 zlatne, 3 srebrna i 1 bronzana).

Rezultati osvajača medalja za BJJ klub "Secutor" su sledeći:

Ivaniš Nikola 1. mesto, Živanović Marko 3. mesto / kategorija -76kg, beli pojas
 

U katerogiji -76kg, beli pojasevi zlatnu medalju je osvojio Ivaniš Nikola, dok je bronazana medalja pripala Živanović Marku.

Ovo je bila najbrojnija kategorija na proteklom takmičenju. Posebno treba pohvaliti uspeh mladog Ivaniš Nikole (1999. godište) koji je iako junior osvojio zlatnu medalju u seniorskoj konkurenciji u kategoriji -76kg beli pojasevi! Nikola je imao 4 meča i isto toliko pobeda. Nažalost Živanović Marko se u polufinalu sastao sa Nikolom i to je bilo "finale pre finala". Pozavajući Markove kvalitete velika je verovatnoća da bi on ušao u finale da je bio u suprotnoj grupi od Nikole.

 

Đorđević Vladica 2. mesto / kategorija -88,3kg, beli pojas

U kategoriji -88,3 kg, beli pojas Đorđević Vladica je na svom prvom takmičenju ostvario zapažen uspoh osvojivši srebrnu medalju.

 

Živković Bojan 1. mesto / kategorija -100,5 kg, beli pojas

 U kategoriji -100,5 kg, beli pojas, veliki uspeh ostvario je najstariji takmičar akademije "Secutor" Živković Bojan. Boka je ubedljivo savladao svoje protivnike i na svom prvom BJJ takmičenju uzeo je zlatnu medalju. Uspeh je još veći jer je izašao na takmičenje sa povređenim kolenom.

 

Tadić Đorđe  1. mesto / kategorija -94,3 kg, plavi pojas

 

Pavlović Jovan 2. mesto / kategorija -70 kg, plavi pojas

 - Vasiljević Miloš 2. mesto / kategorija -88,3 kg, plavi pojas

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev