_

 

02.07.2016

Prvenstvo Srbije u Rvanju slobodnim stilom

  Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom održano je u dana 02.07.2016 godine u Somboru. Na ovom Prvenstvu učestvovali su i članovi kluba "Secutor" i takmičili se pod okriljem Rvačkog kluba "Freestyle" iz Beograda - Aleksandar Milićević, Trlin Ivan i Đukanović Aleksandar.
 


Aleksandar Milićević je u kategoriji -70kg, osvojio 3.mesto. Aleksandar je imao 4 borbe - 2 pobede tušem, 1 pobeda na poene i poraz na poene u polufinalnoj borbi.
 


Trlin Ivan je u kategoriji -96kg osvojio 3.mesto.

Rvački klub FREESTYLE dominirao je na Prvenstvu Srbije u rvanju slobodnim stilom! U muškoj konkurenciji je učešće uzeo 21 klub sa teritorije Rebublike Srbije, dok je u ženskoj konkurenciji je nastupilo 6 klubova. U ukupnom plasmanu u muškoj konkurenciji, Rvački klub FREESTYLE je ostvario apsolutnu pobedu sa osvojenim 41 poenom, drugoplasirana ekipa R.K. Potisje iz Kanjiže imalo 13 osvojenih poena, dok je treće mesto u ukupnom plasmanu zauzeo R.K. Mladost iz Valjeva sa 10 poena. U ukunpnom plasmanu u ženskoj konkurenciji, Rvački klub FREESTYLE je ostvario apsolutnu pobedu sa osvojenih 22 poena, drugoplasirana ekipa bio R.K. Radniči iz Sombora, sa 12 osvojenih poena, dok je treće mesto u ukupnom plasmanu zauzeo R.K. Soko iz Sombora sa 8 poena.

Čestitamo osvajačima medalja, kao i učesnicima ovog takmičenja!

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev