_

 

11.02.2017, Sarajevo

Sarajevo Bjj East European 2017 Championship

Takmičenje u BJJ "Sarajevo Bjj East European 2017 Championship "  održano je  u Sarajevu 11.02.2017. godine . Odličan uspeh za tročlani šabacki tim koji je u Sarajevu predstvljao akademiju Secutor. Veliko takmičenje  sa 163 takmičara iz celog regiona, organizacija sa jakim sponzorima a i sa veoma dobrim  takmičarima.

 

Ostvareni  rezultati:

1. Milivoj Petrović I MESTO  zlatna medalja, kategorija juniori od 13-15 godina težinska kat. -43.5 kg i -48.5 kg  sastavljene dve kategorije kako bi se popunili parovi. Milivoj je imao dve borbe u prvoj borbi pobedio je Admira Đanka,  a u drugoj finalnoj borbi, uspeo da pobedi devojcicu Adnu Hrustemović koja je bila u težoj kategoriji -48,5 kg.  Moramo istaći, da je Milivoj  tezak 34.5kg i pored toga sto  nije imao svoju kategoriju  ipak je uspeo da na kraju trijumfuje kao pobednik uzevši zlatnu medalju.

 

2. Nemanja Bojicić  II MESTO srebrna medalja, kategorija juniori od 16-18 godina težinska kat. -74 kg i -82.3kg. Takodje su ovde sastavljene dve kategorije ali tu se već u ovim kategorijama oseća ta težinska prednost.  Nemanja je težak 70.5 kg mogao je da ide u kategoriju -69kg dosta bi bilo realnije nego što je usao u -74kg. Prva borba sa protivnikom Ivan DragoslaviIć iz BJJ Rijeka Lotus završila se sigurnom pobedom Nemanje gde je protivnik pokazao izuzetnu borbenost. Naravno, druga borba i prvo mesto uzeo je najteži takmičar Bojan Mitkovski  Roots BJJ Macedonia gde je težinska razlika mnogo uticala na ishod borbe. Iz svega toga što je Nemanja pokazao, srebrna medalja može sijati kao zlatna

 

3. Uroš Stanisavljević III MESTO bronzana medalja, kategorija juniori 13-15godina, težinska kat. -58kg. Ovde je sve bilo regularno sto se tice parova i tezine protivnika, tu je Uroš bio u svojoj kategoriji ravnopravno sa ostalima, ali je u prvoj borbi sa protivnikom Teo Žigić Bushido/Union Mirković BJJ, neiskusno je propustio šansu da tehnikom "triangle choke" završi meč u svoju korist I prođe dalje. Jedno više iskustvo za njega, kako se ne bi ponavljale takve greške.

 

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev