_

 

23.06.2018, Smederevo

BJJ seminar - Secutor Smederevo

U sali BJJ kluba "Secutor SD" iz Smedereva, održan je tradicionalni seminar dana 23.06.2018 godine. Glavni instruktor seminara bio je Jovan Milićević​ . Uz njega prisutni su bili i treneri: Goran Ristić​ (Secutor Smederevo) i Stevan Stevanović​ (Sportski Centar Splinter​). Na seminaru je prisustvalo četrdeset članova.

Tekst Gorana Ristića (osnivača i glavnog trenera BJJ&MMA kluba "Secutor SD"):

 "Sala ponovo nije bila dovoljno velika pa je dosta ljudi ostalo ispred. Posebno se zahvaljujem Tanaskovic Milosu koji mi kao i uvek pomaze i preuzima na sebe, polako ali sigurno, velike obaveze u radu sa decom, trenerima klubova iz Radinca i Svilajnca Stefan Pošmuga i Stevan Stevanovic koji su prisustvovali sa svojim ucenicima i uvelicali celu stvar, i na kraju treneru i prijatelju Jovanu za sve ove godine koje je uz nas. Hvala i roditeljima koji izdvajaju sredstva i svoje vreme, i nesebicno pomazu klub Bojan MilenkovicMilos ResavacMarko GligorijevicDalibor PetkovicDarko NesicDejan Markovic, Slavisa Jovanovic, Budimir Doncic, Maja Nikolic, Doncic Goran, Mance Adamovic, Ristić Aleksandar,Ivana Rajic Pupovac,, Pirkovic Tatjana i ostali, izvinjavam se ako sam nekoga propustio. Hvala od srca svima."


Ovom prilikom pohvaljujemo trenere koji su doprineli kvalitetnom radu sa decom i velikoj masovnosti najmladjih uzrasta u BJJ sportu.
 

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev