_

 

02.12.2019, Beograd

BUDUĆI ŠAMPIONI 4

 

 BJJ takmičenje za mlađe uzraste "Budući šampioni 4" održano je 02.12.2018 u SC "Šumice", Beograd. BJJ akademija "Secutor Neves" nastupila je sa preko 50 takmičara uzrasta od 7 do 18 godina starosti. Učestvovali su klubovi: Secutor-Beograd, Secutor-Smederevo, Secutor-Šabac, Secutor-Radinac i Splinter-Svilajnac.

Za BJJ klub "Secutor Beograd", osvojene su sledeće medalje :

ZLATNA MEDALJA:


Živković Vuk

 


Milev Tijana

 


Odabašić Anastasia

 


Marković Nenad

 


Stojanović Lav

 


Todorović Vuk

SREBRNA MEDALJA:


Zeljković Aleksa

BRONZANA MEDALJA:


Ilić Mihailo


Klisarić Vuk

 

SECUTOR SD - glavni trener Goran Ristić:

"Odličan rezultat danas, izgubili smo neka finala koja smo mogli da dobijemo, neka smo dobili, ali dobro, vracamo se ponovo sa dosta medalja. Danas sam najviše zadovoljan time sto nije bilo učenika koji se loše pokazao, i ako se i dalje drzimo pravila da se takmice sva deca koja treniraju duze od tri meseca, kao ulaganje u budućnost. Na kraju tri zlatne, tri srebrne i 6 bronzanih medalja. Svaka cast klinci, ponosan sam na podmladjenu ekipu."

SECUTOR ŠABAC- glavni trener Slavko Pantić:

"Moramo biti veoma zadovoljni ostvarenim rezultatom i čestitati svim takmičarima. Od ukupno devet takmičara koji su pošli na ovo veoma jako takmičenje, šest takmičara je odnelo medalje i to:

1,Milivoj Petrović I mesto (Zlatna medalja)
2,Verica Petrović I mesto (Zlatna medalja)
3,Ognjen Marković I mesto (Zlatna medalja)
4,Uroš Stanisavljević III mesto (Bronzana medalja)
5,Danijel Vuković III mesto (Bronzana medalja)
6,Uroš Miletić III mesto (Bronzana medalja)

Svim ostalim takmičarima koji su učestvovali a nisu uzeli medalje, treba takođe čestitati na bespostednoj borbi i velikom zalaganju da osvoje sto bolji plasman jer ovo je do sada jedno od jačih juniorskih turnira na kojem smo učestvovali.

SECUTOR RADINAC - glavni trener Stefan Pošmuga:

BJJ akademija "Secutor Neves Team" je u ekpinom plasmanu osovjila 4 pehara za različite uzraste. Čestitamo svim trenerima i klubovima koji su doprineli ovako velikom uspehu! OSS!


 

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev