SECUTOR       TAKMIČENJA       BORCI       INSTRUKTORI       ISTORIJAT       TEKSTOVI       OPREMA       KONTAKT    
 
 

                 

 
 

MMA klub "Sekutor" osnovao je  Jovan Milićević, 02.02.2002 godine, koji zajedno sa MMA klubovima: "Secutor SD" iz Smedereva (trener Goran Ristić), MMA klubom "Ordo Redis" iz Požege (trener Stefan Dabižljević), MMA klub "Secutor Majdanpek" (trener Đorđević Ivan), MMA klub "Splinter" iz Svilajnca (trener Stevanović Stevan) i MMA klub "Secutor Šabac" (trener Pantić Slavko) formiraju MMA akademiju "Secutor".

Avgusta 2006 godine, Jovan Milićević završava kurs za MMA trenere, koji vodi instruktor August Valen (osnivač Shooters MMA) i postaje licencirani trener MMA. MMA klub "Sekutor" je od 2006-2008.godine član Shooters MMA organizacije, jedne od najvećih svetskih organizacija u MMA sportu.

 U periodu od 04.09. - 07.09.2008. godine, Jovan Milićević i Aleksandar Milićević završavaju kurs za Grappling - Submission Wrestling trenere, koji vodi instruktor August Valen (osnivač Shooters MMA akademije) i postaju licencirani treneri.

 

U proteklom periodu rada, na održanim MMA  takmičenjima u zemlji i inostranstvu, MMA akademija "Secutor" ima veliki broj osvajača medalje na domaćem, evropskom i svetskom nivou.

Seminar Lucien Carbin - 2013, Novi Sad

 

Seminar Carlos Newton - 2012, Beograd

 

Evgeni Kateljnikov i učesnici instruktorskog  Muay Thai seminara 2009, Novi Sad

 

August Wallen i učesnici Shootes Grappling instuktorskog kursa 2008, Beograd

 

August Wallen i učesnici Shootes MMA instuktorskog kursa 2006, Beograd

Treninzi MMA kluba "Sekutor", zasnovani su na savremenim principima MMA borenja, gde se ne zapostavlja nijedan segment sistema, koji obuhvata udaračke, rvačke i BJJ-Grappling parterne tehnike. Sve ove tehnike su prilagodjene MMA načinu borenja, tako da su modifikovane i u izvesnom smislu "drugačije" od tehnika u bazičnim sportovima.

 

 

_

                 

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev