_

 

Sala za treniranje je površine 120m2, pod strunjačama i nalazi se u okviru tržnog centra kod MOL pumpe, u ulici Braće Jerković 137A. Provetrenost i ventilacija su na optimalnom nivou. Sala poseduje dve zasebne svlačionice i tuš.

Grupa je prvenstveno namenjena početnicima oba pola i svih uzrasta. MMA treninzi su zasnovani na parternim, rvačkim i udaračkim tehnikama i osnovni cilj je u podizanju tehničko-kondicionog nivoa polaznika. Intenzitet i nivo treniranja variraju od niskog do srednjeg stadijuma. Sparinzi se na početničkom nivou ne rade izuzev situacionih uvežbavanja tehnika (poludogovoreni sparing). Posebna pogodnost napretka jeset i to što u akademiji "Secutor" treninzi traju 2 sata (1 sat se rade parterne tehnike, a 2 sat su udaračke tehnike).
 

Info: +381 63 314 552  

 

Članovi koji se izdvoje iz ove grupe na osnovu uspešno savladane MMA & BJJ obuke-škole, nakon 6 meseci imaju mogućnost prelaska u napredniju trenažnu grupu ili takmičarski tim.

 

 Škola BJJ - Grappling - MMA

 

·        Program vežbanja za decu

- Kroz mnoštvo vežbi, gimnastike, rvanja, udaračkih i parternih tehnika (sa i bez udaraca). BJJ&Grappling - MMA progresivno razvija telo, samopouzdanje i borbenost kod adolescenata.

 

 


 

·        Program vežbanja za odrasle

 - U okviru programa BJJ&Grappling, uvežbavaju se tehnike i borbe u kimoni (GI) i bez kimona (NO-GI. Učenje  tehnika bacanja (rvanje i Judo) i rad u parteru (pozicije fiksiranja protivnika, poluge i tehnike davljenja).

 


 

 - U okviru MMA programa uče se i uvežbavaju tehnike ručnih i nožnih udaraca, bacanja i rad u parteru (pozicije fiksiranja protivnika, udarci, poluge i tehnike davljenja).


 

Moguć je i rekreativni nivo vežbanja, što isključivo zavisi od samog vežbača. Program posebno prilagođen osobama slabijih fizičkih predispozicija, ženama i rekreativcima.

 

BJJ - Grappling - MMA borci

 Kondiciono-tehničko-taktička priprema boraca, za amateske i profesionalne mečeve. Izlazak na takmičenja, na domaćoj i internacionalnoj sceni.     

 

Individualni treninzi 

U vrhunskom sprtu odavno se prešlo na koncepciju »individualne pripreme« sportista.

Svaki čovek je specifična jedinka i kao takav zahteva individualni pristup načinu treniranja i fizičke pripreme. Izrada programa kao i sprovodjenje individualno trenažnog procesa sportista i rekreativaca održava se u savremeno opremljenom SC »SECUTOR« , ulica Braće Jerković 137a, Beograd.

PREDNOSTI INDIVIDUALNOG TRENIRANJA

 

Svaka žena ili muškarac su specifične jedinke i kao takvi zahtevaju individualni pristup načinu treniranja i fizičke pripreme. Izrada programa kao i izvodjenje trenažnog procesa sportista i rekreativaca upravo zbog toga zahtevaju individualni pristup pojedincu u cilju postizanja najkvalitetnijeg i najefikasnijeg vida treniranja.

Individualnim treningom se postiže maksimalna posvećenost i angažovanos trenera oko pojedinca, koju je teško postići u grupi sa velikim brojem vežbača (kao što je slučaj u većini akademija i klubova). Samim tim ovakav vid treninga dovodi do postizanja najboljih rezultata za što kraće vreme. 

 

 

CILJEVI GRUPE "MMA EKSKLUZIV" I "BJJ EKSKLUZIV"

 

Grupa No.1 – formirana je prvenstveno u cilju bržeg napretka pojedinaca koji imaju takmičarske ambicije. Ova grupa je bazirana na tehničko-taktičko-kondicionom aspektu napredovanja u takmičarskom MMA ili BJJ sportu.

Grupa No.2 – namenjena je ljudima koji nemaju takmičarske ambicije i žele da nauče MMA ili BJJ vid borenja. Poseban program obuhvata bazične tehnike i postepeno uvođenje polaznika u svet MMA treniranja.

Grupa No.3 – cilj ove grupe je regulisanje telesne težine (smanjenje ili povećanje) i korekcija telesne konstitucije primenom specifičnog načina kondicionog treniranja i principa ishrane u BJJ i MMA  (najkompletniji vid pripreme u borilačkim sportovima). Nivo i način treniranja su posebno prilagođeni ljudima sa viškom kilograma.

 

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićević