_

 

NOVI BEOGRAD – BLOK 63

Jurija Gagarina 64 / Info: +381 63 314552

Glavni treneri: 

                                                         

Jovan Milićević                                                             Aleksandar Milićević

BJJ & MMA akademija "Secutor" osnovana je 02.02.2002 godine i u okviru Brazilian Jiu Jitsu član je "Neves Jiu Jitsu Association".


Info:+381 63 314 552

Sala za treninge je površine 150 m2, pod stunjačama i nalazi se u okviru Paint Ball kluba "Arena No.1". Provetrenost i ventilacija prostorije su na optimalnom nivou. Posebne svlačionice za devojke i muškarce (svaka poseduje tuš kabine). U BJJ akademiji "Secutor" trenira se Brazilski Jiu Jitsu sa  kimonom (Gi) i bez kimona (NO Gi). Upis novih članova traje tokom čitave godine.

 

U okviru redovnih termina održavaju se posebno treninzi za decu. Treninge vode profesionalni treneri najvišeg zvanja, sa dugogodišnjim iskustvom u BJJ sportu.

 

Grupa za odrasle je namenjena takmičarima i vežbačima na višem nivou BJJ, ali postoji i poseban program rada sa početnicima i rekreativcima. Intenzitet i nivo treninga, za takmičare, je visok i veoma zahtevan u fizičkom i tehničkom pogledu. Članovi BJJ akademije "SECUTOR" koji dođu do ovog nivoa imaju posebne pogodnosti treniranja, između ostalog i to da za jednu članarinu treniraju 6 x nedeljno.

 

Treninzi rekretavnog tipa za muškarce i devojke su posebno prilagođeni ovakvom nivou vežbanja.

 

 

Ovakav način treniranja pokazao se kao veoma efikasan, a o tome najbolje govore brojne medalje koje su članovi "SECUTOR Neves Tima" osvojili na međunarodnim i domaćim takmičenjima. BJJ akademija "Secutor" je pod okriljem

 

BJJ akademije "Neves" čiji je osnivač Brazilac Leonardo Neves (nosilac BJJ crni pojas 3. stepen). Ovime je omogućeno stalno napredovanje u znanju BJJ kao i zvanična dodela pojaseva priznatih od strane IBJJF (Svetske BJJ federacije).

 

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev