_

 

Glavno sedište MMA&BJJ akademije "Secutor" se nalazi u okviru Sportskog centra "Sinergija" na Novom Beogradu preko puta Airport City, u ulici Omladinskih brigada 31.

Glavni treneri: 

                  Aleksandar Milićević  & Jovan Milićević  

 U okviru modernog sportskog centra nalazi se borilačka sale pod strunjačama ukupne površine 200 m2. Sala je u potpunosti opremljena za treniranje MMA sporta i Brazilskog Jiu Jitsu. Provetrenost i ventilacija su na optimalnom nivou. Centar poseduje zasebnu žensku (150 m2) i mušku (250 m2) svlačionicu sa tuš kabinama i lokerima za svakog člana.

Prostor je idealno opremljen za sve vrste treniranja Brazilian Jiu Jitsu, od rekreativnog do takmičarskog nivoa. Grupe za treniranje su podeljene prema starosnoj dobi polaznika od dečije (6-13 godina) / kadeti-juniori (od 14 - 18 godina) / seniori i veterani. Prema broju članova na treninzima, postoji mogućnost individualnih kao i grupnih treninga (u manjim grupama ili kolektivno).

Upis novih članova traje tokom čitave godine !

Omladinskih brigada 31

Info: +381 63 314552 / +381 35 2173893

       BJJ akademija "Secutor" je pod okriljem BJJ akademije "Neves" čiji je osnivač Brazilac Leonardo Neves (nosilac BJJ crni pojas 3. stepen). Ovime je omogućeno stalno napredovanje u znanju BJJ kao i zvanična dodela pojaseva priznatih od strane IBJJF (Svetske BJJ federacije).

BJJ & MMA akademija "Secutor" osnovana je 02.02.2002 godine i u okviru Brazilian Jiu Jitsu član je "Neves Jiu Jitsu Association".

 U BJJ akademiji "Secutor" trenira se Brazilski Jiu Jitsu sa  kimonom (Gi) i bez kimona (NO Gi). Upis novih članova traje tokom čitave godine.

U okviru redovnih termina održavaju se posebno treninzi za decu. Treninge vode profesionalni treneri najvišeg zvanja, sa dugogodišnjim iskustvom u BJJ sportu.

 

Grupa za odrasle je namenjena takmičarima i vežbačima na višem nivou BJJ, ali postoji i poseban program rada sa početnicima i rekreativcima. Intenzitet i nivo treninga, za takmičare, je visok i veoma zahtevan u fizičkom i tehničkom pogledu. Članovi BJJ akademije "SECUTOR" koji dođu do ovog nivoa imaju posebne pogodnosti treniranja, između ostalog i to da za jednu članarinu treniraju 6 x nedeljno.

Treninzi rekretavnog tipa za muškarce i devojke su posebno prilagođeni ovakvom nivou vežbanja.

 

 

Ovakav način treniranja pokazao se kao veoma efikasan, a o tome najbolje govore brojne medalje koje su članovi "SECUTOR Neves Tima" osvojili na međunarodnim i domaćim takmičenjima.

 

_

 

Copyright © 2013. MMA & BJJ akademija "Secutor". Sva prava zadržana.

Logo i Web dizajn: Jovan Milićev