Takmičenja

Ad Astra Per Aspera

Sremska Kamenica,
Ad Astra Per Aspera cover image

U formi televizijskog rijaliti programa nadmetale su se dve najjače svetske MMA škole današnjice – Brazil i Dagestan!

Renomirani treneri i borci iz ove dve sportske zemlje, uz talentovane borce iz Srbije i regiona, uz pomoć bivših sadašnjih i budućih UFC boraca, kao i velikih imena trofejnih sportova kod nas, uz legendu UFC-a i MMA sporta, Stefana Struva, odmerili su snage u oktagonu na kraju svake epizode.

Tim Brazila predvodi jedan od najboljih stručnjaka parterne borbe u svetu, i jedan od najboljih svetskih MMA menadžera, Marcelo Brigadeiro, dok ekipu Dagestana predvodi šampion Dagestana, kao i svetski kik boks šampion, MMA šampion Rusije, Kamal Magomedov.

Uz gostovanje MMA šampiona dokazanih na svetskoj i evropskoj sceni, Duška Todorovića, Stefana Sekulića, Predraga Bogdanovića, Stefana Negucića, Slobodana Maksimovića, dokazani borci svetske MMA scene, kao i mladi talentovani borci koji učestvuju u projektu imali su priliku da uče od najboljih i treniraju sa njima, na svom putu ka velikim MMA uspesima.

Gostovanje legendi i šampiona koji su obeležili srpsku košarku, Željka Rebrače i Igora Rakočevića, pomogli su borcima da iz prve ruke nauče šta je potrebno za uspeh svetskih razmera, u svakom sportu.

Proslavljeni glumci, trenutno najpopularniji na našoj filmskoj i pozorišnoj sceni, Miloš Biković i Miloš Petrović Trojpec, bili su domaćini kroz najveću borilačku priču koju ste imali priliku da ispratite na ovim našim prostorima!

MMA & BJJ akademiju "Secutor", predstavljao je, kao najperspektivniji mladi borac Vuk Lekić. U profi meču protiv Ilije Brkana, odličnog borca iz Hrvatske, Vuk je ostvario pobedu, prekidom u 1.rundi ( TKO, R, 2:48).

Video