Novi Beograd

Renzo Gracie - Secutor Novi Beograd
Omladinskih Brigada 31, (Sportski Centar Secutor)
+38163314552 & +381652173893

O Klubu

MMA&BJJ akademiju "Secutor" osnovao je Jovan Milićević 02.02.2002 godine. Klub je jedan od najtrofejnijih MMA i BJJ klubova Srbije.

Od 2023 godine, naša akademija je član prestižne svetske “Renzo Gracie Academy” i to pod nazivom “Renzo Gracie Serbia – Secutor”.

U okviru kluba moguće je trenirati na amaterskom, ali i na najvišem profy nivou (nivo UFC-a).

U savremeno opremljenom sportskog centra (500 m2) nalaze se dve borilačka sale i teretana. Sale su u potpunosti opremljena za treniranje članova, oba pola, uzrasta od 3 godine starosti, pa na dalje i to sledećih sportova:

MMA sport

Brazilski Jiu Jitsu (sa i bez kimona)

Boks

Kikboks

Rvanje

Combat Fitness (program za osobe ženskog pola).

Klimatizacija i ventilacija sale su na optimalnom nivou. Centar poseduje zasebnu žensku i mušku svlačionicu sa tuš kabinama.Prostor je idealno opremljen za sve vrste treniranja (strunjače / oktagon / ring), od rekreativnog do takmičarskog nivoa.

Grupe za treniranje su podeljene prema starosnoj dobi polaznika od dečije (3-5 / 6-13 godina) / kadeti-juniori (od 14 - 18 godina) / seniori i veterani. Prema broju članova na treninzima, postoji mogućnost individualnih kao i grupnih treninga.

Grupa su podeljene na početnički-rekreativni i takmičarski nivo, za oba pola i svih uzrasta.

MMA treninzi su zasnovani na parternim, rvačkim i udaračkim tehnikama i osnovni cilj je u podizanju tehničko-kondicionog nivoa polaznika. Intenzitet i obim treniranja variraju od niskog do visokog nivoa . Sparinzi se na početničkom nivou ne rade izuzev situacionih uvežbavanja tehnika (poludogovoreni sparing).

Za one koji žele da se takmiče, predviđena je mogućnost treniranja 6-9 x nedeljno, što omogućava brži napredak i bolju pripremljenost takmičara u svim segmentima MMA borenja.

Novi članovi imaju opciju 1 probnog (besplatnog) treninga!

Vidimo se u sali! Sportski pozdrav!

Raspored

Raspored

Instruktori

Instruktor - Jovan Milićević

Jovan Milićević

Osnivač MMA&BJJ akademije "Secutor". Glavni MMA trener. Licencirani trener MMA, BJJ (crni pojas 3. stepen). Prvak Jugoslavije u BJJ i bivši takmičar u boksu. Diplome Fakulteta za fizičko vaspitanje: trener rvanja i trener karatea (crni pojas Shoto Kan).

Instruktor - Aleksandar Milićević

Aleksandar Milićević

Glavni BJJ trener i trener MMA u BJJ&MMA akademiji "Secutor". BJJ crni pojas 2. stepen, NAGA šampion, vicešampion Sveta i Evrope. MMA šampion (SBC). Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja. Zaslužni sportista Srbije-stipendista Rvačkog saveza Srbije. Glavni kondicioni trener za MMA i BJJ.

Instruktor - Popović Ivan

Popović Ivan

BJJ trener - crni pojas (1.stepen) / Osvajač brojnih medalja na BJJ takmičenjima u Srbiji / Radio kao BJJ instrukztor u Kini

Instruktor - Stojanović Marina

Stojanović Marina

BJJ trener za žene i mlađe uzrasne kategorije / Osvajač brojnih medalja na BJJ takmičenjima u Srbiji i inostranstvu / Vicešampion Srbije u rvanju za 2016. godinu.

Instruktor - Todorović Duško

Todorović Duško

Aktivni UFC borac. MMA šampion (SBC). Osvajač brojnih medalja na domaćoj i međunarodnoj sceni. Zaslužni sportista Srbije-stipendista Rvačkog saveza Srbije. Takmičar u MMA, BJJ, rvanju, kikboksu. BJJ crni pojas. Taekwondo crni pojas.

Instruktor - Blagojević Bratislav

Blagojević Bratislav

BJJ instruktor - crni pojas (1. stepen) / Osvajač brojnih medalja na domaćim BJJ takmičenjima u GI i NO GI disciplini

Instruktor - Vukajlović Miloš

Vukajlović Miloš

MMA trener

Instruktor - Nešovanović Anđela

Nešovanović Anđela

BJJ trener za žene i mlađe kategorije / Osvajač brojnih medalja na BJJ takmičenjima u Srbiji i inostranstvu

Instruktor - Akimov Maxim Sergeevich

Akimov Maxim Sergeevich

MMA & Grappling instruktor. Sertifikovani trener Ruske MMA federacije. Diplomirani trener Hanti - Mansijsk sportske škole.