Novi Beograd

Secutor Novi Beograd
Omladinskih Brigada 31, (Sportski Centar Secutor)
+381 63 314 552 & +381 65 4 213 213 & +381 65 2173 893

O Klubu

MMA&BJJ akademiju 'Secutor' osnovao je Jovan Milićević 02.02.2002 godine. Klub je jedan od najtrofejnijih MMA i BJJ klubova Srbije. U okviru kluba moguće je trenirati na amaterskom ali i na najvišem profy nivou (nivo UFC-a)

U okviru modernog sportskog centra nalazi se borilačka sale pod strunjačama ukupne površine 200 m2. Sala je u potpunosti opremljena za treniranje MMA sporta i Brazilskog Jiu Jitsu. Provetrenost i ventilacija su na optimalnom nivou. Centar poseduje zasebnu žensku (150 m2) i mušku (250 m2) svlačionicu sa tuš kabinama i lokerima za svakog člana.

Prostor je idealno opremljen za sve vrste treniranja MMA i BJJ (strunjače / oktagon / ring), od rekreativnog do takmičarskog nivoa. Grupe za treniranje su podeljene prema starosnoj dobi polaznika od dečije (6-13 godina) / kadeti-juniori (od 14 - 18 godina) / seniori i veterani. Prema broju članova na treninzima, postoji mogućnost individualnih kao i grupnih treninga (u manjim grupama ili kolektivno).

Grupa su podeljene na početnički-rekreativni nivo i takmičarski nivo, oba pola i svih uzrasta. MMA treninzi su zasnovani na parternim, rvačkim i udaračkim tehnikama i osnovni cilj je u podizanju tehničko-kondicionog nivoa polaznika. Intenzitet i nivo treniranja variraju od niskog do visokog stadijuma. Sparinzi se na početničkom nivou ne rade izuzev situacionih uvežbavanja tehnika (poludogovoreni sparing). Posebna pogodnost napretka jeset i to što u akademiji 'Secutor' treninzi traju 2 sata što omogićava rad na svim segmentima MMA borenja (udaranje-rvanje-parter).

Za one koji žele da se takmiče, predviđena je mogućnost treniranja 6x nedeljno, što omogućava brži napredak i bolju pripremljenost takmičara u svim segmentima MMA borenja.

Raspored

Raspored

Instruktori

Instruktor - Jovan Milićević

Jovan Milićević

Osnivač MMA&BJJ akademije "Secutor". Glavni MMA trener. Licencirani trener MMA, BJJ (crni pojas 3. stepen). Prvak Jugoslavije u BJJ i bivši takmičar u boksu. Diplome Fakulteta za fizičko vaspitanje: trener rvanja i trener karatea (crni pojas Shoto Kan).

Instruktor - Aleksandar Milićević

Aleksandar Milićević

Glavni BJJ trener i trener MMA u BJJ&MMA akademiji "Secutor". BJJ crni pojas 2. stepen, NAGA šampion, vicešampion Sveta i Evrope. MMA šampion (SBC). Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja. Zaslužni sportista Srbije-stipendista Rvačkog saveza Srbije. Glavni kondicioni trener za MMA i BJJ.

Instruktor - Popović Ivan

Popović Ivan

BJJ trener - crni pojas (1.stepen) / Osvajač brojnih medalja na BJJ takmičenjima u Srbiji / Radio kao BJJ instrukztor u Kini

Instruktor - Stojanović Marina

Stojanović Marina

BJJ trener za žene i mlađe uzrasne kategorije / Osvajač brojnih medalja na BJJ takmičenjima u Srbiji i inostranstvu / Vicešampion Srbije u rvanju za 2016. godinu.

Instruktor - Arsić Bojan

Arsić Bojan

BJJ instruktor crni pojas (1.stepen) / Osvajač brojnih medalja na domaćim BJJ takmičenjima u GI i NO GI disciplini.

Instruktor - Todorović Duško

Todorović Duško

Aktivni UFC borac. MMA šampion (SBC). Osvajač brojnih medalja na domaćoj i međunarodnoj sceni. Zaslužni sportista Srbije-stipendista Rvačkog saveza Srbije. Takmičar u MMA, BJJ, rvanju, kikboksu. BJJ crni pojas. Taekwondo crni pojas.

Instruktor - Blagojević Bratislav

Blagojević Bratislav

BJJ instruktor - crni pojas (1. stepen) / Osvajač brojnih medalja na domaćim BJJ takmičenjima u GI i NO GI disciplini

Instruktor - Vukajlović Miloš

Vukajlović Miloš

Pomoćni trener za MMA / Kondicioni trener za kardiobox

Instruktor - Negucić Stefan

Negucić Stefan

MMA trener. Aktivni Profy MMA borac. Osvajač brojnih medalja na domaćoj i međunarodnoj sceni. BJJ braon pojas.

Instruktor - Nešovanović Anđela

Nešovanović Anđela

BJJ trener za žene i mlađe kategorije / Osvajač brojnih medalja na BJJ takmičenjima u Srbiji i inostranstvu

Instruktor - Lekić Vuk

Lekić Vuk

Trener MMA i rvanja. Šampion Srbije u MMA i rvanju. Osvajač brojnih medalja na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Instruktor - Košić Ivor

Košić Ivor

BJJ instruktor / Osvajač brojnih medalja na domaćim BJJ takmičenjima u GI i NO GI disciplini.