Beograd - Zemun

Secutor Zemun
Batajnički drum 105, (GYM Ahilej - Zemun)
+381652173893

O Klubu

MMA&BJJ akademiju 'Secutor' osnovao je Jovan Milićević 02.02.2002 godine. Klub je jedan od najtrofejnijih MMA i BJJ klubova Srbije. U okviru kluba moguće je trenirati na amaterskom, ali i na najvišem profy nivou (nivo UFC-a)

U okviru modernog sportskog centra (GYM Ahilej - Zemun) nalazi se borilačka sale pod strunjačama ukupne površine oko 200 m2. Sala je u potpunosti opremljena za treniranje MMA sporta i Brazilskog Jiu Jitsu. Provetrenost i ventilacija su na optimalnom nivou. Centar poseduje zasebnu žensku i mušku svlačionicu sa tuš kabinama i lokerima za svakog člana.

Prostor je idealno opremljen za sve vrste treniranja MMA (strunjače / oktagon / ring), od rekreativnog do takmičarskog nivoa. Grupe za treniranje su podeljene prema starosnoj dobi polaznika od dečije (6-13 godina) / kadeti-juniori (od 14 - 18 godina) / seniori i veterani. Prema broju članova na treninzima, postoji mogućnost individualnih kao i grupnih treninga (u manjim grupama ili kolektivno).

Grupa su podeljene na početnički-rekreativni nivo i takmičarski nivo, oba pola i svih uzrasta. MMA treninzi su zasnovani na parternim, rvačkim i udaračkim tehnikama i osnovni cilj je u podizanju tehničko-kondicionog nivoa polaznika. Intenzitet i nivo treniranja variraju od niskog do visokog stadijuma. Sparinzi se na početničkom nivou ne rade izuzev situacionih uvežbavanja tehnika (poludogovoreni sparing). Posebna pogodnost napretka jeset i to što u akademiji 'Secutor' treninzi traju 1h i 30min što omogićava rad na svim segmentima MMA borenja (udaranje-rvanje-parter).

Za one koji žele da se takmiče, predviđena je mogućnost treniranja 6 x nedeljno, što omogućava brži napredak i bolju pripremljenost takmičara u svim segmentima MMA borenja.

Raspored

Raspored

Instruktori

Instruktor - Aleksandar Milićević

Aleksandar Milićević

Glavni BJJ trener i trener MMA u BJJ&MMA akademiji "Secutor". BJJ crni pojas 1. stepen, NAGA šampion, vicešampion Sveta i Evrope. MMA šampion (SBC). Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja. Zaslužni sportista Srbije-stipendista Rvačkog saveza Srbije. Glavni kondicioni trener za MMA i BJJ.

Instruktor - Petković Marko

Petković Marko

BJJ trener i trener Rvanja / Osvajač brojnih medalja na BJJ, MMA, Kikboks i Rvačkim takmičenjima u Srbiji i inostranstvu / MMA Profy borac

Instruktor - Avramović Nenad

Avramović Nenad

MMA trener / Profy MMA borac, sa dugogodišnjim stažom na domaćoj i međunarodnoj sceni

Instruktor - Stojanović Saša

Stojanović Saša

Dugogodišnji član i takmičar Kickbox kluba "Crvena zvezda", u periodu od 1996 god. do 2006 god. Dvostruki vicešampion Jugoslavije od 1998.god do 2003.god. Na prvenstvima Srbije i Crne Gore osvajač 3 bronzane medalje.